Vähän ajan kuluttua Tero siirtyi imemän. Tero menetti melkein tajuntansa, ja ennen kuin ehti edes kunnolla toipua tällistä, roikkui vatsallaan pukin pällä. Jaana nostaa itseän sen verran, että Jannen kalu poistuu hänen sisältän. Antti oli raiskannut sen jo niin usein. Olotila normalisoitui sillä aikaa, kun Jaana sai hiuksensa suoriksi. Oo paikallas, Pillu Antti jatkoi Teron pienen elimen ruiskuttamista. Pyllyreijässä jatkuvasti suriseva dildo ei kuitenkaan antanut Terolle rauhaa, vaan piti Teron hereillä koko yön. Janne availee

Ilmaista puhelinseksiä treffit lappeenranta

silmiän, jolloin Jaana suutelee kiihkeämmin Jannea Hyvä huomenta Janne, Jaana jatkaa Voisitko auttaa mua nyt päsemän paineista? Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän pästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkän. Ketjut kuitenkin pysyivät kiinni jaloissa toisella lukolla ja käsiraudat myös jaloissa.

Tällä välin Jaanakin oli noussut pöydästä, kun Janne jo asetteli patjaa lattialle. Antti jätti Teron joksikin ajaksi roikkumaan katosta. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Oli tapahtunut niin paljon, että Teron ajantaju oli kadonnut. Jaana nosti ylävartaloaan taas vähän pystympän ja tuki itseän Jannen olkapäihin, tuumaten Jannelle Ota lantioiltani kiinni ja vie itsesi loppuun, mä sain upean tyydytyksen, nyt on sun vuoro. Kului useita tunteja kunnes Antti avasti oven ja astui sisän. Sanomatta mitän, Antti astui Teron eteen, työnsi puolierektiossa olevan kullinsa Teron suulle ja alkoi tökkiä kullia osoittaakseen, että olisi nuolemisen aika. Oli myöhäinen ilta, vain talon ikkunoista kajastan valon takia pystyi näkemän yhtän mitän. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea.


Porno music shemale PMV.